MOPAN Suceava

„Senzaţia” târgului inaugurat vineri 10 pana pe 12 martie a fost prezenţa caricaturistului Gogu Neagoe, cel care a realizat caricaturi gratuite pentru oficialitati si vizitatori prezent la Târgului de Turism al Olteniei 11-12 martie Craiova .Atractie. Portretele vedetelor, printre care si cel al Mihaelei Radulescu sau al lui Irinel Columbeanu, Florin Calinescu ,Ion Tiriac, Gigi Becali, Simona Halep, Catalin Maruta, Andra Maruta, Dani Otil, Razvan Simion, Flavia Mihăşan de la „Neatza” au fost „piesa de rezistenta” a colectiei lui Gogu Neagoe Mai multe desene extrem de expresive ale vedetelor au fost expuse la Targul de Turism al Olteniei.

In afara de schitele personalitatilor politice, caricaturile vedetelor au atras publicul mai ceva ca un magnet. Vedete din sfera mondenului, precum Andreea Marin, Mihaela Radulescu sau Irinel Columbeanu au fost indelung comentate de vizitatori, pentru asemanarea cu personajele reale.

Oltean cu succes, Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.Caricaturile artistului sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia. În prezent locuieşte în Capitală şi este frecvent invitat la evenimente mondene din România dar şi din străinătate ca să realizeze caricaturi.Tânărul a publicat sute de caricaturi de presă, cu vedete, în ziare locale şi centrale. Are tablouri pictate, de mare valoare, caricaturistul fiind premiat la festivaluri de pictură şi caricatură din întreaga lume. A donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro la un eveniment din 2013 caritabil .

Cunoscutul caricaturist Gogu Neagoe, senzaţia Târgul de Turism al Olteniei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava