MOPAN Suceava

Versiunea finală a  Ghidului Solicitantului- Condiții specifice de accesare a fondurilor in cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2017/5/5.2/ITI/1, Axa prioritară 5 – Imbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultura, Prioritatea de investiții 5.2 – Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului a fost aprobată astăzi, 13 martie 2017, prin ordin al ministrului dezvoltării regionale, administrației publice şi fondurilor europene şi a ministrului delegat pentru fonduri europene și va fi publicată în site-ul programului www.inforegio.ro

Ghidul Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor in cadrul  Apelurilor de proiecte nr. POR 2017/5/5.2/ITI/1, Axa prioritară 5 – Imbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.2 Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului, conține informațiile specifice Axei prioritare 5 a POR 2014-2020 necesare în vederea deschiderii apelurilor de proiecte POR 2017/5/5.2/1/ITI, despre specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, o descriere  a etapelor de verificare, evaluare, selecție, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul integrat de management -aplicația MY SMIS.

Astfel, începând cu data de 14 martie 2017, se deschide apelul nr. POR 2017/5/5.2/ITI/1, ce se va încheia în data de 14 noiembrie 2017.

Pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de două luni de la data deschiderii apelului astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 14 mai 2017.

Precizăm că finanțarea proiectelor se va face respectând ordinea punctajului obţinut doar după parcurgerea tuturor etapelor de selecție în limita sumelor disponibile.

În utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Condiţii generale de accesare a fondurilor în cadrul POR 2014 – 2020”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava