MOPAN Suceava

► 200 de participanți din 21 de țări, dintre care peste 150 de străini

► Cupa Contra este primul concurs din România prins în calendarul WBF (World Bridge Federation) și în calendarul concursurilor EBF (European Bridge Federation)

Cupa de Bridge Contra, turneu de bridge în format echipe și devenit deja unul dintre evenimentele cunoscute din lumea bridge-ului, se pregătește să adune pasionați din întreaga Europă pentru a doua ediție consecutivă. Având calitatea de a face parte dintre concursurile acceptate de World Bridge Tour – nivel mondial, cu master points acordate de World Bridge Federation (WBF), înscrisă în calendarul European Bridge Federation (EBL), competiția este organizată în perioada 23-26 mai, la Hotelul Caro din București. Evenimentul a atras deja peste 150 de participanți străini, dintr-un total de 200 de participanți din 21 de țări, consolidându-și poziția de cel mai mare festival de bridge din estul și centrul Europei.

Este pentru prima dată în istoria bridge-ului românesc când la un concurs organizat în țara noastră WBF (World Bridge Federation) acordă puncte de expert participanților, așa cum se procedează în cazul competițiilor internaționale de tenis. De asemenea, Cupa Contra este primul concurs din România prins în calendarul federației mondiale dar și în calendarul concursurilor EBF (European Bridge Federation).

Cupa de Bridge Contra a fost fondată cu pasiune și dedicare pentru acest joc minunat. Ediția din 2024 continuă tradiția de a aduce împreună jucători talentați din întreaga Europă. Cu o atenție specială acordată detaliilor și experienței jucătorilor, Cupa de Bridge Contra se remarcă drept un festival de bridge de excepție.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 23 mai, la orele 9.45, iar Festivitatea de premiere – pe 26 mai, la orele 15.00.

Premiile vor avea o valoare totală de 30.000 de euro.

În paralel cu această competiție va avea loc și Cupa Caro, în format de bridge-perechi.

Hotelul ”Caro”, unde va avea loc competiția, s-a remarcat prin sprijinirea multor competiții internaționale și prin găzduirea a sute de congrese și conferințe. Stilul arhitectural englezesc, profesionalismul și ospitalitatea staff-ului precum și localizarea excelentă, pe malul lacului Tei, constituie atuuri care au atras și mulțumit întotdeauna vizitatorii străini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava