Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României la handbal masculin după ce a învins-o în finală pe AHC Dobrogea Sud Constanţa, cu scorul de 27-20 (13-10), în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Dinamo a reuşit eventul în acest sezon, după ce şi-a adjudecat şi titlul de campioană a României. Echipa din Ştefan cel Mare şi-a trecut în palmares a şasea sa Cupă a României, după cele din 1979, 1982, 1988, 2017 şi 2020. La aceste succese a contribuit din plin și veteranul sucevean Răzvan Gavriloaia. La 37 de ani, handbalistul sucevean a fost de fiecare dată pe lista marcatorilor când a jucat, fie că a fost în campionat, cupă sau Cupele Europene.

Constănţenii au avut momente bune în prima repriză, când au condus cu 6-4 şi 7-5, ultima oară fiind în avantaj în min. 22, 10-9. Dinamo a preluat controlul şi a înscris de patru ori la rând până la pauză (13-10), iar în partea secundă şi-au consolidat avantajul, câştigând fără emoţii, cu 27-20.

Amine Bannour a marcat 8 goluri pentru Dinamo, iar croatul Ante Kuduz a reuşit 7 goluri la ultimul său meci în tricoul echipei bucureştene. Pentru Dinamo au mai înscris Mahmoud Shebib 3, Tudor Botea 3, Mihai Asoltanei 2, Valentin Ghionea 2, Seyed Mousavi 1, Răzvan Gavriloaia 1.

Pentru HC Dobrogea Sud au punctat Ionuţ Nistor 5, Zoran Nikolic 5, Sabin Ignat 3, Vitali Komogorov 3, Alexandru Andrei 2, Gabriel Ilie 1, Fabio Rocha Chiuffa 1.

În finala mică, CSA Steaua Bucureşti a dispus de CSM Bacău cu 31-28 (17-13). Constantina (11 goluri) şi Mihalcea (7) s-au remarcat de la Steaua, în timp ce Ionuţ Rotaru a fost cel mai bun marcator al moldovenilor (5 goluri).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava