MOPAN Suceava

► 180 de participanți din 18 țări, dintre care aproximativ 130 de străini

Cupa de Bridge Contra, turneu de bridge în format echipe și devenit deja unul dintre evenimentele cunoscute din lumea bridge-ului, se pregătește să adune pasionați din întreaga Europă pentru a doua ediție consecutivă. Având calitatea de a face parte dintre concursurile acceptate de World Bridge Tour – nivel mondial, cu master points acordate de World Bridge Federation (WBF), înscrisă în calendarul European Bridge Federation (EBL), competiția este organizată în perioada 23-26 mai, la Hotelul Caro din București. Evenimentul a atras deja 130 de participanți străini, dintr-un total de 180 de participanți, consolidându-și poziția de cel mai mare festival de bridge din estul și centrul Europei.

Cum bine știu pasionatii acestui joc minunat, importanța locației alese pentru desfășurarea concursurilor nu poate fi ignorată. De aceea, organizatorii au ales ales Bucureștiul, pentru că poate niciun alt oraș al României nu reunește atât de bine romantismul care amintește cel mai mult de Parisul din perioadele Belle Epoque și interbelică, dar și clădirile moderne specifice unui centru financiar. Ospitalității românești i s-a dus vestea și datorită restaurantelor, barurilor, cafenelelor și cluburilor din Centrul Vechi, în a căror vecinătate se afla Curtea Veche cu al ei Palat Medieval, renumitele Pasajul Macca-Villacrosse, Hanul lui Manuc, La Mahala-Covaci, Club Fire – cartierul general al împătimiților de fotbal și de rugby și multe, multe altele, cu atmosfera și atracțiile lor.

Cupa de Bridge Contra a fost fondată cu pasiune și dedicare pentru acest joc minunat. Ediția din 2024 continuă tradiția de a aduce împreună jucători talentați din întreaga Europă. Cu o atenție specială acordată detaliilor și experienței jucătorilor, Cupa de Bridge Contra se remarcă drept un festival de bridge de excepție.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 23 mai, la orele 9.45, iar Festivitatea de premiere – pe 26 mai, la orele 15.00.

Vor participa jucători de bridge din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Egipt, Franța, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Turcia, Ungaria și, firește, România.

Premiile vor avea o valoare totală de 30.000 de euro.

În paralel cu această competiție va avea loc și Cupa Caro, în format de bridge-perechi.

Organizatorii concursului sunt Florin și Olimpia Filip, iar directorul concursului este Răzvan Spiridonescu. Totul a fost realizat și împreună cu ajutorul câtorva prieteni deosebiți, oameni speciali ai bridge-ului din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava