Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a fost bombardat cu întrebări de un  enoriaș care vrea să afle răspunsurile de la înaltul prelat. IPS Calinic i-a răspuns însă numai ca să-i spună să citească din cărți sau să vorbească cu duhovnicul său pentru a afla răspunsurile. ”

„Există destin? Adică, cum se zice în popor, „Ce ți-e scris în frunte ți-e pus.”? De ce Iisus a luat doar pe Petru, Iacov și Ioan în casa lui Iair, dar și la Schimbarea la Față și în Grădina Ghetsimani? Numai în trei locuri găsim în Scriptură. De ce nu este în Biblie Paștele Blajinilor? Cununia civila este biblică. Romani 7, 2: ,,Căci femeia măritată e legată prin lege de bărbatul său atâta timp cât el trăiește; iar dacă i-a murit bărbatul, este dezlegată de legea bărbatului”. Cum a apărut Preoția? Cum s-a tradus în Biblie cuvântul prezbiter în preot? Ce vede sufletul după moarte conform Bibliei?”, a scris enoriașul.

”Răspunsurile la multitudinea întrebărilor pe care le aveți le puteți afla de la duhovnicul dumneavoastră sau consultând diverse scrieri.

Mulțumim pentru înțelegere”, a răspuns IPS Calinic.

Curiozitatea unui enoriaș l-a plictisit pe IPS Calinic. Arhiepiscopul l-a trimis la studiu sau la discuții cu duhovnicul său, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava