Concert pascal
MOPAN Suceava

Consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir s-a declarat revoltat de faptul că poliţiştii suceveni nu au identificat nici un caz în care în cluburi, baruri sau restaurante se vând băuturi alcoolice minorilor. Dan Ioan Cuşnir a solicitat ieri reprezentantului Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi Poliţiei Suceava să i se spună dacă au fost depistate cazuri în care minorilor li se vând ţigări la bucată sau băuturi alcoolice. Cuşnir a precizat că aceeaşi solicitare a făcut-o în plenul Consiliului Judeţean Suceava în urmă cu două luni, şi nici până în momentul de faţă nu a primit un răspuns. „Este interzisă achiziţionarea ţigărilor la bucată, însă încă locuri unde acestea pot fi achiziţionate. Şi sunt indignat de faptul că Poliţia nu a descoperit nici măcar un caz de cluburi şi localuri care servesc băuturi minorilor”, a spus consilierul judeţean PSD.

El s-a declarat nemulţumit şi de faptul că reprezentantul Poliţiei Suceava prezent ieri în şedinţa Consiliul Judeţean a spus că nu au existat cazuri în care minorii să fie depistaţi consumând alcool în cluburi, baruri sau discoteci. Reprezentantul Poliţiei Suceava a mai spus că dacă cineva are astfel de exemple le pot sesiza poliţiştilor pentru a fi verificate. Acesta a mai precizat că Poliţia Suceava a organizat numeroase acţiuni de prevenţie, astfel încât nu au fost semnalate astfel de cazuri.
În replică Dan Ioan Cuşnir i-a transmis acestuia că poliţiştii ar trebui să meargă la Spitalul Judeţean şi să se intereseze câte cazuri de comă alcoolică sau tulburări digestive au fost înregistrate, şi câte dintre acestea au fost preluate pentru continuarea cercetărilor. Cuşnir a propus Poliţiei Suceava ca la următoarele baluri ale bobocilor care vor fi organizate de liceele sucevene să fie efectuate controale în toate cluburile şi discotecile în care se organizează petreceri, având în vedere că la acestea sunt prezenţi şi elevi minori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava