Concert pascal
MOPAN Suceava

În pragul sărbătorilor de iarnă, Mariah Carey (52 de ani) le oferă fanilor șansa de a sta în penthouse-ul ei din New York. Însă, vedeta are o serie de pretenții.

Oaspeții vor semna un contract de confidențialitate și nu au voie să vină cu telefoane. Ei vor putea accesa doar anumite zone ale penthouse-ului- intrarea privată a liftului, camera marocană, acoperișul și toaleta. Sejurul este destinat pentru doi norocoși, în perioada 16-19 decembrie, potrivit click.ro.

Ei vor lua masa la restaurantul favorit ale cântăreței și vor merge la cumpărături în oraș. Toate acestea pentru doar 20 de dolari! Rezervările încep pe 14 decembrie, pe site-ul booking.com, iar selecția se face pe ideea „primul venit, primul servit”. Diva, care are o avere de 320 de milioane de dolari, s-a ocupat personal de organizarea acestui sejur de neuitat.

Experiența VIP oferită de Mariah Carey include un itinerar potrivit pentru o celebritate, cu un sejur de trei nopți la The Plaza, și zile pline de atracții festive. Fanii vor fi duși într-o călătorie prin New York, cu priveliști uimitoare ale orașului și vor merge în unele dintre locurile preferate ale vedetelor, inclusiv la cina la restaurantele ei cele mai iubite, cum ar fi Nobu și Mr. Chow, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/dai-20-dollar-si-stai-in-casa-lui-mariah-carey-iata-2224505.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava