Concert pascal
MOPAN Suceava

Mariah Carey a răbufnit zilele trecute în timpul unui interviu acordat lui Oprah Winfrey. Solista de 50 de ani s-a săturat de lăcomia familiei și a declarat în direct că familia ei o percepe ca fiind ”un bancomat cu perucă”. Mariah are o avere de 520 de milioane de dolari, dar în ultimii ani frații ei au făcut-o de râs declarând public că nu îi susține financiar, potrivit click.ro.

”Când aveam 12 ani, sora mea Allison m-a drogat cu Valium, mi-a dat un vârf de unghie de cocaină și a încercat să mă vândă peștelui ei care urma să mă scoată la produs. Mama a profitat cât a putut de pe urma mea după ce am început să câștig bani din muzică și fratele meu Morgan a văzut în mine o vacă de muls care trebuia să îl întrețină în puf”, a povestit cântăreața, conform sursei citate. Reacția lui Mariah a venit în contextul în care Oprah a întrebat-o ce părere are despre biografiile ei scrise de sora și respectiv fratele ei, pentru care cei doi au primit mulți bani din partea editurilor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/mariah-carey-sunt-un-bancomat-cu-peruca-solista-de-50-de-ani-s-saturat-de-lacomia

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava