Concert pascal
MOPAN Suceava

►Iepurașul DAL cel dulce, multe circuite aduce!

►Campania începe pe 12 aprilie și durează până pe 24 aprilie. Reducerile ajung până la 150 de euro de persoană, iar circuitele vizate au călătoria în perioada mai – noiembrie 2023

►Reducerile includ destinații de top: SUA, Mexic, Peru, Namibia, Patagonia, Galapagos, Africa de Sud, dar și circuite în Europa

►DAL Travel lansează circuite unice: America Express, Revelion în Senegal, Marele circuit al Braziliei

Pentru această primăvară, consultanții DAL Travel – unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium, înființat în anul 2000 și membru al Asociație iNaționale a Agențiilor de Turism (ANAT) – au remarcat o creștere substanțială a numărului de rezervări, față de aceeași perioadă a anului precedent, circuitele care vizau  perioada Paștelui fiind integral vândute.

Pe de altă parte, datorită succesului mare înregistrat de către promoțiile anterioare, DAL Travela decis să lanseze, în această perioadă, o campanie de reduceri, pentru vacanțele ce pot fi rezervate acum, cu data de călătorie valabilă pe tot parcursul anului, inclusiv în vacanța de vară.

Campania  a început pe 12 aprilieși se va încheia pe 24 aprilie, sub denumirea “Iepurașul DAL cel dulce, multe circuite aduce!” și conține peste 40 de circuite, în toate colțurile lumii.

Reducerile oferite sunt pentru destinații de top precum: SUA, Mexic, Peru, Namibia, Patagonia, Galapagos, Africa de Sud, darșicircuiteîn Europa, iar nivelul lor poate atinge 150 de euro/persoană, respectiv 300 de euro/cuplu.

Turiștiic are nu au partener de călătorie pot accesa locurile deschise pentru partaj sau pot adresa o solicitare agenției în acest sens.

În aceastăc ampanie, sunt incluse și circuite noi pe piața românească de profil, cum ar fi: Un alt fel de Mexic, 7 Capitale Baltice și Nordice, Coasta de Fildeș – Gabon-Sao Tome& Principe -Angola,SUA: Coasta de Vest și croazieră în arhipelagul hawaiian, la care deja primele locuri s-au vândut.

Tot în această perioadă, DAL Travel a lansat și circuite originale, despre care vom reveni cu detalii în viitor: America Express, Altiplano Chile Bolivia, Brazilia -Marele circuit, Revelion Senegal.

”Campaniile noastre precedente s-au bucurat de un mare interes, ceea ce arată apetitul crescut al turiștilor pentru destinațiile exotice și pentru circuitele cu însoțitor de grup, iar în acest context orice reducere prezintă interes. Perioada aceasta de vacanță, ocazionată de Sfintele Sărbători de Paște, este un prilej pentru a alege următoarele călătorii, așa că am lansat actuala campanie de reduceri. Știm că timpul zboară, motiv pentru care deja a început vânzarea primelor programe de Crăciun și Revelion, la care vom mai adăuga o mulțime de alte destinații surpriză. Iar din partea mea și a echipei DAL, transmitem urarea Paște Fericit!”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel.

Despre DAL Travel

Cu 23 de ani de experiență pe piața turismului din România, agenția de turism DAL Travel s-a făcut remarcată și apreciată atât datorită circuitelor de grup organizate fără cusur, în destinații de pe toate continentele, dar și prin prisma organizării de vacanțe individuale sau de afaceri, complet personalizate după dorințele și/sau nevoile clienților.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava