Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața romantică a celebrităților este mereu în centrul atenției, iar o poveste de dragoste care a captat interesul publicului este cea dintre Dan Bittman și Mihaela Rădulescu. Despărțiți de mulți ani și mergând pe drumuri separate, această iubire de altădată rămâne una neîmplinită, dar plină de amintiri, notează click.ro.

Cei doi s-au întâlnit cu peste două decenii în urmă, când Mihaela Rădulescu abia își făcea loc în lumea televiziunii și lucra la postul Tele7Abc. Prima lor întâlnire a avut loc la Festivalul Mamaia, moment în care scânteia dragostei a aprins flăcări între cei doi. A fost o poveste de dragoste efemeră, dar intensă, care a avut loc la prima vedere și care i-a adus împreună la scurt timp după Revoluție.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus artistul pentru adevarul.ro, conform sursei citate.

Cu toate că atunci ambii aveau deja poveștile lor de dragoste în desfășurare – Dan Bittman cu textiera Liliana Ștefan și Mihaela Rădulescu cu jurnalistul Dan Chișu – atracția lor reciprocă i-a condus la o relație. Cu toate acestea, relația lor a fost de scurtă durată, întrucât amândoi aveau personalități puternice, iar compatibilitatea lor s-a dovedit a fi o provocare.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-bittman-si-mihaela-radulescu-dragoste-2333031.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava