Concert pascal
MOPAN Suceava

Știm deja că Dan Negru este o prezență constantă pe rețelele de socializare și că nu ratează nicio ocazie să își împărtășească opiniile cu urmăritorii săi. Prezentatorul de la Kanal D se angajează de multe ori în discuții ce vizează subiecte importante pentru oameni, însă de data aceasta a vorbit despre cea mai importantă lecție de viață pe care fiecare dintre noi ar trebui să o învețe, notează click.ro. Prezentatorul i-a lăsat pe toți muți de uimire!

„Am găsit intrarea asta ‘Moș Nicolae’, undeva la marginea Bucureștiului. Ce lecție frumoasă de Moș Nicolae. Episcopul Nicolae de Mira, Sfântul Nicolae de acum, și-a vândut toată averea și a donat-o săracilor. Astăzi, 10% din oamenii care trăiesc pe pământ dețin 80% din avuția Pământului. Despre cei 10% se vorbește în știri, în breaking news-uri, peste tot. Despre ceilalți nu se vorbește. Peste o sută de milioane de oameni suferă de foame în fiecare an pe planetă. Nu se vorbește despre ei. Nicolae de Mira, Moș Nicolae, e lecția. El a arătat că poți să fii bogat fiind sărac. Cu mult înaintea lui Moș Nicolae, Seneca, un alt înțelept, a spus că sufletul e tot ce rămâne după om și că sufletul e singura valoare a omului, pentru că doar sufletul îl face pe sărac egal cu cel bogat. Să dăm copiilor mai departe lecția lui Moș Nicolae”, a transmis Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe și vezi VIDEO accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-negru-cea-mai-pretioasa-lectie-de-viata-2322176.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava