Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu sunt doi artiști români care au cunoscut succesul fulminant încă din 1996 după ce s-au lansat pe piață cu trupa „La Familia”. Cei doi artiști au reușit să cucerească inimile multor români prin atitudinea și stilul lor original de a face muzică.

Recent, Sișu a fost invitat în cadrul unui podcast unde a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o și o are în continuare cu Puya, fostul său coleg din trupa „La Familia”.

„Ne-am certat de câteva ori rău de tot dar a doua, a treia zi ne trecea. Cel care lăsa primul de la el după o ceartă? Depinde de context. Nu era o regulă. Și certurile astea erau bune, era foarte bine că ne mai certam, atunci pentru că atunci când ne certam ne mai spuneam anumite lucruri. Au fost situații când ne mai și enervam dar au trecut”, a spus artistul în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, potrivit click.ro.

„La Familia” s-a format ca trupă în anul 1996, pe străzile din zona Sălăjan a cartierului Balta Albă, București, avându-i ca membri pe Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/sisu-adevarul-despre-certurile-cu-puya-ne-mai-2322035.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava