Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Negru, unul dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, reușește cu ușurință să surprindă în postările sale din social media diverse subiecte. Recent, vedeta Kanal D-ului a postat pe Facebook o pereche de adidași „murdari”, care reprezintă noul trend, notează click.ro. Ireal cât de mult costă o asemenea pereche de încălțăminte!

Vedeta de televiziune se declară de-a dreptul nemulțumit de noile invenții care apar în lume, fiind surprins de modul în care „nefirescul” înlocuiește „frumosul”. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba, mai exact.

„Pantofii ăștia costă 1000 de lei. Sunt noi, dar par vechi și murdari. Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd: nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos! Politicieni murdari care vor să pară curați, idei vechi care vor să fie moderne. Lumea e ca pantofii ăștia: second hand-ul a ajuns nou și se vinde scump! Urâțenia e noul frumos. Și eu sunt vechi!”, a scris Dan Negru, în postarea sa de pe Instagram, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-negru-foc-si-para-dupa-ce-a-vazut-cu-cat-se-2351847.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava