Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Noi amănunte picante ies la iveală în cazul Danei Roba (31 de ani) – Daniel Balaciu! Șatena a mărturisit pentru Click! că a aflat, pe surse, că în urma expertizei făcute de către reprezentanții instanței s-a ajuns la concluzia că bărbatul cu care era măritată de șapte ani a vrut să o omoare și să îi ia banii împreună cu fratele său.

În urmă cu mai bine de o lună, Dana Roba a văzut moartea cu ochii deschiși și asta din cauză că bărbatul cu care este încă măritată și cu care are două fetițe, într-un moment de furie, a venit în camera sa și a bătut-o cu bestialitate cu opt ciocane în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge. Se pare că totul era premeditat de bărbat și de fratele acestuia pentru a o ucide, spune ea. Contactată de Click!, aceasta a oferit mai multe detalii.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premedidat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telelefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-roba-anunt-bomba-cu-cine-a-premeditat-sotul-2286320.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava