Concert pascal
MOPAN Suceava

Cazul Danei Roba (31 de ani), femeia bătută cu bestialitate de către propriul soț, a șocat o țară întreagă, având în vedere că a ajuns la spital în ultimul stadiu! Contactată de Click!, șatena ne-a mărturisit că fratele actualului soț a sunat-o sâmbătă să îi ceară hainele lui Daniel, în ciuda faptului că în toată această perioadă atât acesta, cât și rudele din partea lui nu au sunat-o nici măcar o dată să o întrebe cum se simte.

Din cauza bătăii crunte la care a fost supusă de către bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șapte ani, șatena este nevoită acum să mai treacă prin încă alte trei intervenții chirurgicale obligatorii printre care una la mână pentru că are toate degete rupte și ambele mâini în ghips.

„Marți urmează să mă duc la medic să mă consulte. Am înțeles că medicul după cele întâmplate în fiecare zi vorbește de mine și atunci când m-a văzut în ce hal eram a zis că eu trebuie să trăiesc. Mi se înfundă foarte tare nările și când mi se înfundă nările mi se înfundă și capul….mă doare foarte tare. (…) Sunt foarte dezamăgită de faptul că rudele lui, în care eu m-am încrezut, după cele întâmplate, nu mi-au dat un mesaj să mă întrebe ce mai fac. Nu mă așteptam la asemenea lucru din partea lor. Fratele lui m-a sunat ieri (sâmbătă – n.r), atât, să îmi zică să îi dau hainele lui Daniel pentru că îi trebuie la pușcărie să se schimbe, iar eu i-am zis atunci banii mei, cei 20.000 de euro, când îi văd, iar el mi-a spus că acei bani nu o să îi văd. O să mă consult cu avocatul meu cu privire la hainele lui, oricum nu o să le mai țin în casă mult timp. Nu vreau să mai văd o șoseată de-a lui aici, în casă”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cosmarul-continua-pentru-dana-roba-ce-i-a-spus-la-2282512.html

Coșmarul continuă pentru Dana Roba! Ce i-a spus la telefon fratele bărbatului care a bătut-o cu bestialitate: „Nu mă așteptam la asemenea lucru...”, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava