Comenzi MOPAN Suceava

Dani Oțil (37 de ani) este cunoscut pentru umorul său și pentru perechea comică pe care o formează alături de colegul de emisiune, Răzvan Simion. În ciuda faptului că scrie destul de des pe pagina sa personală de Facebook tot felul de întâmplări din viața sa, el evită să vorbească despre aspectele situației sale amoroase. De această dată a făcut o excepție și, cu câteva zile în urmă, a devăluit care este cea mai mare dorință a sa, potrivit click.ro.

Dani Oțil visează să devină tată, deși încă nu a întâlnit-o pe cea care va fi mama copiilor săi. Prezentatorul a dezvăluit în cadrul matinalului pe care îl moderează alături de Răzvan Simion că se gândește la momentul în care va deveni tată și va trebui să îl învețe pe cel mic lucrurile elementare. Dani a declarat că dorește un băiat și că va fi un părinte care se va juca foarte mult cu copilul său, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dani-otil-fara-pereche-dar-cu-ganduri-mari-o-sa-il-fac-de-ras

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava