Concert pascal
MOPAN Suceava

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, au făcut o gafă de zile mari la adresa fostului cuplu Dani Oțil – Mihaela Rădulescu. Înainte de toate, trebuie precizat faptul că acest episod s-a desfășurat acum ani în urmă, notează click.ro.

„Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta… Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul „Decebal”, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini… Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic. Și Mihaela a intrat în baie, și noi toți așteptam la intrare, și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud. Prima remarcă a fost: Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?”, a povestit Dani Oțil, invitat în poscastul „Vin de-o poveste”, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dani-otil-si-mihaela-radulescu-barfiti-la-2335837.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava