Concert pascal
MOPAN Suceava

Cine nu a auzit de Diego Maradona, „El Pibe d’Oro” („Copilul de aur” n.r), aşa cum a fost supranumit? El rămâne unul dintre cei mai mari, dar și mai controversați fotbaliști din istorie. Iată că, totuși, există un aspect pe care mulți nu îl știu. Maradona era fascinat de București și se simțea ca acasă pe meleagurile românești! Artista favorită și iubirea secretă a marelui fotbalist, Daniela Mori, a vorbit despre acest subiect în exclusivitate pentru Click!.

„Știu câteva lucruri despre România de la Diego Maradona! Era fascinat de București și se simțea ca acasă, având și foarte mulți prieteni printre sportivii de talie mondială din România! Știu că este țara lui Dracula, cu frumoasa Transilvania, dar mai ales că este o țară latină, pe care aș vrea să o cunosc. Primeam multe scrisori de la fanii români. Eram surprinsă că ascultau «Amor Sincero» din telenovela «Înger sălbatic»!”, a mărturisit Daniela pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/daniela-blonda-superba-si-iubirea-secreta-a-2344453.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava