Concert pascal
MOPAN Suceava

De la bal, direct la spital! Daniela Crudu a luat o bătaie soră cu moartea duminică dimineaţă, 9 februarie, de la iubitul croat cu care avea o relaţie de aproape un an. Vedeta a ajuns la Spitalul Universitar din Bucureşti cu nasul spart şi mai multe traumatisme pe corp. Bruneta nu a vrut, încă, să depună plângere penală împotriva celui care a desfigurat-o, însă Poliţia a emis un ordin de protecţie pentru 5 zile, potrivit click.ro.

Duminică, 9 februarie, ora 5.30, Daniela Crudu şi iubitul croat se întorceau de la o petrecere care avusese loc într-un local de fiţe din zona de Nord a Bucureştiului. Se îndreptau spre casa Danielei din cartierul bucureştean Rahova, însă nu au mai ajuns la destinaţie, pentru că la un semafor de pe prelungirea Ghencea, în urma unei scântei de gelozie aprinse de la nişte mesaje primite de vedetă, bărbatul care conducea un Bentley negru cu numere de Dubai s-a năpustit asupra vedetei cu o ploaie de pumni. ”A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit pentru Click! o rudă de-a Danielei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-are-nasul-spart-si-fata-tumefiata

Daniela Crudu, lovită în față, în burtă și peste picioare. Totul despre noaptea de groază trăită de brunetă, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava