Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi de la ora 21.30 în cadrul şaisprezecimilor Cupei României la fotbal, Foresta Suceava va primi pe stadionul „Areni” vizita celei mai titrate echipe din România, Steaua Bucureşti. Primăria şi Consiliul Local Suceava au contribuit din plin la posibilitatea organizării la Suceava a acestui meci alocând suma de 50.000 de euro pentru aducerea unei nocturne mobile.
„Vrem să mulţumim Primăriei şi Consiliului Local pentru susţinerea acordată în organizarea partidei cu Steaua.  În acelaşi timp vreau să anunţ faptul că încă trei societăţi au venit alături de noi, Railex şi restaurantele „Crama cu Ştaif” şi reţeaua „Spartan” şi aşteptăm oricând pe orice doreşte să ne ajute să o facă.
Suntem la o primă experienţă în organizarea unei astfel de partide şi se ivesc probleme în fiecare zi, însă suntem aici tot timpul ca să le rezolvăm. Luni va avea loc o întâlnire cu Jandarmeria, Poliţia Locală şi firma de securitate care organizează meciul şi apoi vom şti exact cum se va petrece totul” a declarat Dorin Goian, preşedintele executiv al Foresta Suceava.
„Am analizat cu atenţie infrastructura şi posibilităţile stadionului „Areni”. În acest moment, capacitatea stadionului nostru este de 7.000 de locuri pentru că tribuna a II-a supraetajată nu are aviz de funcţionare, la fel ca şi peluza dinspre pompieri.
Pentru organizarea acestor evenimente sportive din cadrul Cupei României există reguli foarte clare. 10% din capacitatea stadionului trebuie să fie liberă, iar 5% din aceasta va reveni echipei oaspete. Apoi, în peluză trebuie să existe o zonă „tampon” între galerii. În aceste condiţii vor fi puse în vânzare doar aproximativ 6.000 de bilete care vor costa 30 de lei la peluze, 40 la tribuna I şi 50 de lei la tribuna oficială. Probabil după şedinţa de luni cu toate organele abilitate în buna desfăşurare a partidei cu Steaua se vor pune în vânzare biletele.
Am făcut toate eforturile de organizare optimă a meciului cu Steaua pentru oraşul Suceava şi suporterii noştri. Siguranţa spectatorilor este primordială pentru noi” a  declarat directorul sportiv al ASC Foresta Suceava, Dănuş Perjă.
„Partida cu Steaua este un eveniment pentru oraşul nostru şi ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Am făcut comandă şi aşteptăm ca la acest meci să avem şi obiectele promoţionale ale echipei noastre. Trebuie să menţionez faptul că firma din Bucureşti, care la rândul ei are legătură cu firma olandeză care vor aduce nocturna dau dovadă de seriozitate şi vin cu toate cele necesare bunei desfăşurări a partidei. Adevărul este că şi ei au modificat puţin preţul, dar cei 1.000 – 2.000 de euro care depăşesc banii veniţi de la Primărie şi Consiliul Local îi vom asigura noi” a afirmat preşedintele Consiliului de Administraţie al ASC Foresta Suceava, Andrei Ciutac.
„Fac un apel la toţi spectatorii pentru un comportament adecvat la meciul cu Steaua. Bucovinenii sunt oameni buni şi de calitate şi sper să demonstreze acest lucru mai ales că partida este transmisă de ProTV, DigiSport şi DolceSport.
Pentru că infrastructura nu ne permite vânzarea mai multor bilete, toţi cei care vor intra trebuie să plătească, deci implicit şi copiii. Nu am acordat bilete niciunei comunităţi pentru că, în opinia noastră, prima şansă pentru achiziţionarea unui bilet trebuie să o aibă suporterii care vin constant la meci şi nu cei care „vânează” evenimente ca şi jocul cu Steaua.
Niciun cumpărător nu va putea achiziţiona mai mult de patru bilete. Intrarea la meciul cu Steaua se va face probabil cu două ore înainte de fluierul de început şi va fi organizată pe patru porţi” a conchis preşedintele executiv al ASC Foresta Suceava, Dorin Goian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava