Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi încă nu se ştie exact dacă formaţia Şoimii Pâncota se va prezenta la meciul din etapa a XIII-a a Ligii a II-a de fotbal de la Suceava, jucătorii şi staff-ul tehnic vor trata acest joc ca pe unul normal.
„Noi ne-am pregătit pentru acest joc şi vom trata cu toată seriozitatea această partidă. Mult mai nepotrivit au tratat însă cei de la Şoimii Pâncota această competiţie şi este păcat pentru celelalte grupări din eşalonul secund că aceasta i-a „încurcat” mai mult.
Cât priveşte jocul din Cupa României cu Steaua, vrem să facem un meci bun şi să-i bucurăm pe suporteri. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local pentru eforturile făcute pentru disputa cu Steaua” a declarat antrenorul echipei Foresta Suceava, Cristi Popovici.
„Am avut o vizionare de trei ore a partidei de la Braşov şi antrenorul nostru ne-a explicat ce am greşit. Noi am vrut foarte mult să scoatem un rezultat bun acolo, dar nu ne-a mers. Nu poţi câştiga tot timpul şi sperăm să reluăm şirul rezultatelor bune” a afirmat fundaşul stânga, Dorin Semeghin.
„Am revenit la antrenamente de două zile şi sper ca în cel mai scurt timp să-mi pot ajuta echipa. Jucăm pentru suporteri meciul cu Steaua şi îmi doresc să facem un meci bun” a fost de părere şi Daniel Bălan.
„Nu este nevoie de discursuri motivaţionale la partida cu Steaua pentru că sunt convins că orice jucător va da tot pe teren într-o astfel de dispută. Am două amintiri interesante din duelurile cu Steaua. Primul atunci când, ca jucător, am învins Steaua pe terenul ei cu 5-1 şi al doilea când la un meci cu SC Bacău ca antrenor am fost egalaţi de Steaua în minutul 97 şi jumătate de stadion s-a bucurat. Sper ca la Suceava suporterii să ne susţină” a conchis antrenorul Cristi Popovici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava