MOPAN Suceava

David Beckham plănuieşte să-i cumpere Victoriei o insulă privată, cu ocazia împlinirii aniversării lor de 20 de ani, informează contactmusic.com.

Fostul fotbalist, în vârstă de 42 de ani, vrea să marcheze împlinirea a două decenii de când este împreună cu fosta componentă a trupei Spice Girls, în vârstă de 43 de ani, şi, potrivit presei de peste ocean, a pus ochii pe o insulă în Bird Cay. Pretenţiosul cadou l-ar costa nu mai puţin de 7 milioane de lire sterline.

Decizia lui David – care are împreună cu Victoria trei băieţi, pe Brooklyn, 18, Romeo, 14, şi Cruz, 12, şi o fetiţă, Harper, 12 –  vine ca urmare a dorinţei soţiei sale de a duce o viaţă ‘normală’ alături de familia sa. „Familia Beckham, în special Posh (numele de scenă pe care îl avea Victoria pe când făcea parte din Spice Grils), tânjeşte după o viaţă normală. Fotografiile cu Victoria în bikini sunt extrem de rare, pentru că ea are mereu grijă. Aşa că David vrea să îi ofere un dar mai special, intimitate, cu ocazia împlinirii a două decenii de când au început să formeze un cuplu. Vrea să îi ofere cadou un loc în care ea se poate relaxa în totalitate.”, a dezvăluit o sursă pentru ziarul Daily Star Sunday, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava