Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Deputatul Ioan Balan, vicepreședinte regional al PNL, a declarat astăzi, în mod oficial, că îl va susține pe Ludovic Orban pentru a prelua preşedinţia la nivel naţional a acestui partid. Ioan Balan a ţinut să precizeze că şi votul delegaţilor PNL Suceava la Convenţia Naţională de Alegeri pentru preşedinţia partidului va fi covârşitor în favoarea lui Ludovic Orban. Până în prezent, pentru funcţia de preşedinte al PNL Suceava şi-au depus candidaturile Ludovic Orban și Cristian Buşoi, Viorel Cataramă anunțând că își va înregistra şi el candidatura pentru această funcție.

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a declarat ieri că atât el, cât şi ceilalţi parlamentari liberali suceveni au semnat şi susţin moţiunea depusă de Ludovic Orban pentru şefia PNL. Ioan Balan a adăugat că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu primarii PNL din judeţul Suceava, fiecare dintre aceştia şi-au declarat susţinerea faţă de Ludovic Orban. „Sigur, vom avea delegaţi la Convenţia naţională de alegeri, şi în mod sigur, în mod statutar, vom avea un vot în cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL pentru susţinerea unuia dintre candidaţi pentru preşedinţia partidului. Însă din discuţiile informale pe care le-am avut până în prezent atât cu primarii, cât şi cu membrii filialelor noastre, votul din partea PNL Suceava va fi covârşitor pentru ca Ludovic Orban să preia preşedinţia partidului”, a declarat Ioan Balan.

Deputatul liberal sucevean consideră că Ludovic Orban este în momentul de faţă cel mai potrivit pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNL.

„Ludovic Orban a avut înţelepciunea de a aduna în jurul lui o echipă puternică, o echipă valoroasă, care a avut rezultate electorale foarte bune. Acest lucru ne-a format convingerea că PNL va fi pe mâini bune cu Ludovic Orban preşedinte”, a spus Ioan Balan.

El subliniat că Ludovic Orban a demonstrat în întreaga lui carieră politică faptul că este un adevărat liberal, inclusiv în momentele în care PNL trecerea prin momente de cotitură. Ioan Balan a amintit că Ludovic Orban a fost printre cei care s-a împotrivit alianţei PNL cu PSD, pentru a forma USL. „Acest lucru oferă garanţia că avându-l pe Ludovic Orban preşedinte nu vor exista blaturi politice între PNL şi PSD”, a precizat deputatul PNL de Suceava.

Convenţia Naţională de alegeri pentru funcţia de preşedinte al PNL va avea loc în data de 17 iunie 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava