David Guetta a mărturisit într-un interviu recent că a suferit de atacuri de panică severe, după ce s-a despărțit de soția sa, Cathy, după 20 de ani de căsătorie. Faimosul DJ, în vârstă de 47 de ani, a spus pentru revista The Times, potrivit contactmusic.com: „Atacurile de panică intervin atunci când creierul tău o ia complet razna pentru că tu nu încetezi să te întrebi ‘Dacă se întâmpla așa, dacă făceam așa, dacă era așa, dacă, dacă?’. A existat o perioadă în care nu am putut face muzică. Intram în studio și…”

Din fericire, David a reușit să se vindece după ce a întâlnit, la petrecerea de ziua sa, un ‘partener de suferință’ care i-a dat câteva sfaturi prețioase. David își amintește că acesta i-a spus: „Este un lucru pe care trebui să-l înțelegi. Nimeni nu va muri. Persoanele care fac atacuri de panică nu mor. Și indiferent ce decizie va trebui să iei în viață, persoana pe care o vei răni nu va muri. Iar dacă cineva te va răni pe tine, nu vei muri nici tu.”

DJ-ul a mărturisit că vorbele care I le-a spus l-au ajutat foarte mult în acea perioadă grea. „M-au ajutat foarte mult cuvintele lui, a fost incredibil. Am putut să fac față. Mi-am zis: ‘Hai, nu mi-e frică!’”, a mai spus David Guetta, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava