Concert pascal
MOPAN Suceava

David Pușcaș și-a deschis sufletul și i-a povestit lui Mihai Ghiță, moderatorul emisiunii „În Oglindă”, de la Kanal D, momentele care i-au marcat viața, din perioada în care a trăit în casa Luminiței Anghel, mama sa adoptivă, notează click.ro.

Unele dintre cele mai sfâșietoare momente povestite de David au legătură cu Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș, potrivit sursei citate.

Mai grav, în afara restricțiilor „cazone”, David ar fi fost supus și unuor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa. „M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii.

Dacă violența relatată de David nu era suficient, acesta ar fi trebuit, copil fiind, să îndure și o serie de pedepse, absolut halucinante. Fiul Luminiței Anghel susține că de multe ori nu a fost primit în casă, fiind nevoit să doarmă pe unde a găsit.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fiul-luminitei-anghel-marturii-sfasietoare-m-a-634977.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava