Concert pascal
MOPAN Suceava

David Beckham (48 de ani) a postat o fotografie impresionantă cu soția sa, Victoria (49 de ani) din ținerețe pentru a marca cei 24 de ani pe care îi împlinesc de la casătoria lor.

Au trecut 24 de ani de la momentul în care cele două celebrități și-au unit destinele pe 4 iulie 1999, în timpul unei ceremonii impresionante la un castel din Irlanda. De atunci familia lor s-a mărit și au devenit părinți a patru copii Brooklyn (24 de ani), Romeo (20 de ani), Cruz (18 ani) și Harper (11 ani), notează click.ro.

Pentru a marca momentul deosebit, fostul fotbalist profesionist a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și Victoria de acum câțiva ani și a fost întâmpinat cu numeroase comentarii din partea fanilor și prietenilor entuziasmați. În imagine, David apare cu părul tuns în curtain bang, în timp ce Victoria este fotografiată cu părul dat pe spate. Fotografia a fost însoțită de un mesaj emoționant: „În această zi, 4.7.99, 24 de ani și încă numărăm. Pentru cea mai bună soție, mămică și partener de băutură (în majoritatea timpului), La mulți ani, te iubesc atât de mult”.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/david-si-victoria-beckham-imaginea-care-a-facut-2281186.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava