Concert pascal
MOPAN Suceava

Detalii despre prințesa Diana ies la iveală și acum, la aproape 26 de ani de la moartea acesteia. Prințesa avea multe complexe de ordin fizic și încerca tot timpul să mascheze trăsăturile despre care credea că o dezavantajau. Chiar prințul Charles se pare că era cel care deseori o făcea „dolofană”, potrivit click.ro.

Deși serialele și filmele despre viața Dianei conțin adesea o doză mare de senzaționalism (scena din „Spencer” cu Lady Di intrând într-un uriaș frigider la Sandringham e pură ficțiune), nu mai e un secret de ani buni că regretata prințesă suferea de tulburări alimentare.

Prințesa Diana a fost onestă cu problemele prin care trecea, vorbind deschis despre acestea chiar și în controversatul interviu luat de jurnalistul BBC Martin Bashir în 1995. „Soțul meu și-a pus mâna pe talia mea și a spus: Oh, cam dolofan aici, nu-i așa? și asta a declanșat ceva în mine”, dezvăluia Diana. Confesiunea apare în cartea din 1992, „Diana: Her True Story”, scrisă de autobiograful Andrew Morton, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe:  https://click.ro/actualitate/fapt-divers/de-ce-ajunsese-printesa-diana-piele-si-os-totul-2267997.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava