Concert pascal
MOPAN Suceava

Un adevărat simbol al rafinamentului și al eleganței, Prințesa Diana mereu s-a făcut remarcată purtând ținute extraordinare, asupra cărora imaginea ei și-a pus amprenta. Piesele vestimentare pe care Lady Di le-a purtat de-a lungul vieții sale au rămas pe vecie în istorie.

Totuși, în timp ce Prințesa Diana dovedea prin fiecare apariție unicitatea ei, obișnuia să marcheze evenimentele importante din viața sa prin purtarea anumitor ținute, Camilla, actuala soție a regelui Charles, se pare că adora în tăcere stilul Prințesei Diana, astfel că nu s-a sfiit să poarte piese asemănătoare celor cu care cea dintâi a făcut istorie, notează click.ro.

Diana a purtat în nenumărate rânduri rochii care au rămas în istorie, fascinant de frumoase și de elegante, în stilul său caracteristic. Totuși, una dintre ținutele purtate de Prințesă a fost rochia neagră, denumită și ,,rochia răzbunării”, care a marcat un moment dureros din relația sa cu regele Charles. Cu siguranță imaginea rochiei negre, mulate, cu un decolteu adânc a rămas imprimată în memoria milioanelor de oameni. A fost purtată de Prințesa Diana în cadrul unei petreceri Vanity Fair, chiar în ziua în care soțul său anunța că-i fusese infidel în timpul căsniciei lor, cu nimeni alta decât Camilla. La rândul ei, Camilla Parker-Bowles a încercat să poarte o rochie asemănătoare la un eveniment din trecut, însă încercarea sa de a ajunge la inimile oamenilor așa cum a ajuns Diana a eșuat. Mai mult decât atât, Camilla a ales aceiași accesorizare a rochiei, iar asemănarea cu Diana a stârnit mai multe reacții din partea oamenilor.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/camilla-a-copiat-o-pe-printesa-diana-a-purtat-2251987.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava