Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințesa Diana și Sarah Ferguson, în vârstă acum de 63 de ani, au fost pe vremuri extrem de apropiate, iar Diana a jucat un rol extrem de important în viața ducesei. Nu doar că se înțelegeau extrem de bine, însă reușeau să se distreze de pomină, și nu de puține ori au intrat în belele, potrivit click.ro.

Cele două nurori ale Reginei Elisabeta a II-a au fost arestate de poliție, chiar în seara în care Sarah își organiza petrecerea burlăcițelor, a povestit în exclusivitate Sarah pentru jurnalista Kelly Clarkson. Diana i-a fost alături încă din momentul în care Sarah a intrat în Familia Regală, după ce l-a cunoscut pe Prințul Andrew.

„Am fost arestate. Ne-am așezat în spatele dubei (…) Ea s-a întors și a găsit chipsuri cu bacon și le-a luat. Ofițerul de poliție a strigat: <<Nu aveți voie să faceți asta!>>”.

Cu toate acestea, nu au stat prea mult la secția de poliție pentru că în scurt timp s-a aflat că era vorba despre Lady Diana și Sarah Ferguson, conform sursei citate.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-a-ajuns-printesa-diana-sa-fie-arestata-2251757.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava