Concert pascal
MOPAN Suceava

De la un actor depedendent de droguri la o voce care discută deschis subiectele de care toată lumea a fugit în ultimii ani. Pe scurt, așa poate fi caracterizată povestea de viață a lui Russell Brand. Britanicul a devenit o voce puternică în timpul pandemiei, canalul său de youtube strângând milioane de abonați dornici să afle o opinie neutră în cazul unor subiecte sensibile în ultimii ani, notează click.ro.

Drumul către omul respectat astăzi a fost unul lung și obositor. Russell Brand vorbit deschis a fost deschis lupta sa cu dependența de droguri. El a declarat că a început să folosească droguri în anii lui de adolescență și că dependența sa s-a agravat pe măsură ce a câștigat faimă și succes în cariera sa.

Brand a vorbit cu sinceritate despre efectele distructive pe care dependența de droguri a avut-o asupra vieții sale, inclusiv pierderea relațiilor, probleme financiare și probleme de sănătate. Actorul a mai vorbit despre faptul că i-a luat mulți ani să învingă în cele din urmă dependența sa de droguri, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/de-la-un-actor-depedendent-de-droguri-la-2241547.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava