MOPAN Suceava

Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide noi magazine în centrele comerciale deţinute de Fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), respectiv în Shopping City Sibiu şi în Shopping City Suceava. ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din România, cu 4 centre comerciale deţinute în Sibiu, Suceava, Iaşi şi Oradea. „Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din România va fi deschis în Shopping City Sibiu către finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocări ale unor chiriaşi şi reconfigurarea unor spaţii, lucrări care vor fi de durata”, a precizat Graham Kilbane, COO ARGO. În Era Shopping Park Iaşi (alt parc comercial aflat în proprietatea ARGO), Dechatlon deține o unitate de sine stătătoare.
Decathlon este o companie franceză, prezentă în peste 15 ţări cu peste 400 de magazine; brandul aparţine familiei Mulliez, care deţine şi hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi şi cele de bricolaj Leroy Merlin. Decathlon a intrat pe piaţa din România în anul 2009; prin cele două noi magazine din Sibiu şi Suceava, Decathlon îşi va consolida poziţia pe piaţa locală, cumulând un număr de 13 unităţi.
„Studiile arată că noile magazine Decathlon se vor bucura de o primire entuziastă din partea cumpărătorilor din oraşele respective; ne aşteptăm ca noile locaţii să genereze o creştere puternică a traficului de vizitatori în ambele centre comerciale”, a arătat Graham Kilbane.
Gradul de ocupare a Shopping City Sibiu (cel mai mare parc de retail din portofoliul ARGO, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 80.000 mp) va creşte la 96% după deschiderea magazinului Decathlon. Noul magazin Decathlon va avea o suprafaţă de retail de 2.600 mp, oferind peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi; în plus, unitatea va beneficia de un playground exterior cu acces gratuit, cuprinzând terenuri de tenis, badminton, baschet etc. Decathlon completează mixul de retaileri din Shopping City Sibiu, care include ancore precum Carrefour, Real, H&M, C&A, Baumax, Altex, Mobexpert etc.
Shopping City Suceava (care are o suprafaţă închiriabilă de 47.000 mp) îşi va asigura un grad de ocupare de cca 99%, după lansarea magazinului Decathlon. Suprafaţa de vânzare prevăzută pentru noul magazin Decathlon este de 1.600 mp, astfel încât locaţia se anunţă a fi cel mai mare magazin de articole sportive din regiune, care va beneficia în plus şi de amenajări outdoor pentru practicarea mai multor sporturi. Unitatea va dezvolta mixul de retaileri din centrul comercial, care cuprinde ancorele Carrefour, Media Galaxy, Mobexpert, Baumax, New Yorker, Deichman, Takko Fashion etc.
În Era Shopping Park Iaşi, Decathlon a deschis în 2010 una dintre cele mai mari unităţi din România: magazinul are o suprafaţă de 3.300 mp, la care se adăugă alţi 2.000 mp cu terenuri amenajate pentru sport, unde pot fi practicate gratuit fitness, tenis, fotbal, badminton şi tenis de masă.
Oferta Decathlon din centrele comerciale din rețeaua ARGO cuprinde mărci proprii şi branduri cunoscute de echipament sportiv. Există sporturi (cum ar fi echitația) pentru care doar la Dechatlon se pot găsi articole la preţ de mass market. Produsele Decathlon promit calitate la preţuri competitive şi au o garanţie de 2 ani. Distincte pentru Decathlon sunt serviciile suplimentare oferite, precum reparaţiile şi mentenanţa pentru echipamentele de ski, pentru biciclete/trotinete, rachete de tenis, role, aparate de fitness etc.

Decathlon deschide un magazin în Shopping City Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava