Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato este „recunoscătoare” că este în viață și asta datorită oamenilor din jurul ei și a promis că va fi și ea alături de ei în cele mai grele momente ale lor.

Vedeta în vârstă de 28 de ani a vorbit mereu deschis despre problemele mentale cu care s-a confruntat și a recunoscut că s-ar fi numărat printre persoanele care în mod tragic și-au luat viața, dacă nu ar fi avut parte de tot ajutorul pe care l-a primit.

Joi, 10 septembrie, vorbind cu ocazia Zilei Internaționale de Prevenție a Suicidului, Demi i-a spus lui Zane Lowe, conform contactmusic.com: „M-am luptat cu depresia și cu gândurile suicidale încă de când aveam șapte ani, iar despre asta am tot vorbit de-a lungul timpului. Ani la rând am adus acest lucru în discuție. La o fel o fac și azi. Aș fi putut foarte bine să fiu cineva care nu s-ar fi putut afla astăzi aici, la acest interviu. Așa că, sunt recunoscătoare pentru sprijinul de care am avut parte, pentru echipa mea care m-a ajutat să trec prin toate.”

Demi a învățat că oamenii pot ajunge în locuri „foarte, foarte întunecate” din cauza problemelor mentale, dar crede că lumea nu ar trebui să caute „o soluție permanentă” pentru sentimentele negative, ci ar trebui să se concentreze asupra „speranței” că tristețea va dispărea la un moment dat. „Ceea ce vreau ca toți oamenii să știe este că și eu am trecut prin asta și că se poate trece peste. Poți ajunge în locuri foarte, foarte întunecate, dar trebuie să fim conștienți că nu putem găsi soluții permanente la probleme temporare, pentru că viața e cu bune și cu rele. Așa cum vine fericirea, așa poate veni și tristețea. Așa că, trebuie să ne ținem strâns de speranță și trebuie să luptăm neîncetat, să gândim pozitiv mereu. Dacă eu pot trece peste ziua de astăzi, o poți face și tu. Suntem împreună în asta, am grijă de tine și totul va fi bine.”, a adăugat cântăreața, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava