Jamie Oliver este de părere că un mariaj nu este întotdeauna forte ușor.

Faimosul bucătar în vârstă de 45 de ani este căsătorit cu Jools din anul 2000 și, deși au trecut prin multe  urcușuri și coborâșuri de-a lungul anilor, spune că el și soția sa sunt „cei mai buni prieteni”.

Jamie – care are cinci copii cu Jools, pe Poppy, în vârstă de 18 ani, Daisy, în vârstă de 17 ani, Petal, în vârstă de 11 ani, Buddy, în vârstă de nouă ani, și River, în vârstă de patru ani – a spus, potrivit contactmusic.com: „Este foarte greu să întreții o căsătorie. Vei petrece o perioadă bună de timp în care nu îți va plăcea de partener și invers. Așa că, să nu ții ranchiună – să ai puterea să treci peste, mi se pare foarte important.”

Jamie nu încearcă să ascundă faptul că un mariaj poate fi foarte greu uneori și spune că este „foarte mândru” de Jools. „Nu este vorba de generația mea, dar văd oameni care își găsesc parteneri de viață pe Tinder și mi se pare incredibil. Dar trebuie să accepți faptul că o căsătorie este grea. O ador pe Jools și sunt mândru de femeia care a devenit. Am avut plăcerea să o văd pe Jools schimbându-se și, cu sigurnață, este cea mai bună prietenă a mea, jumătatea mea.”, a mai spus starul, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava