Concert pascal
MOPAN Suceava

Demi Lovato s-a logodit cu iubitul ei, Max Ehrich, după doar patru luni de relație, informează contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani și actorul în vârstă de 29 de ani – care au început să se întâlnească în luna martie – au făcut un pas important în relația lor. Demi a spus că este „onorată să accepte” cererea lui în căsătorie. De asemenea, autorea hit-ului ‘Tell Me You Love Me’ a mărturisit că „nu s-a simțit niciodată atât de iubită necondiționat de cineva” și că abia așteaptă să își întemeieze o familie cu Max.

Alături de mai multe fotografii cu inelul de logodnă, Demi a scris pe Instagram: „Când eram mică, tatăl meu natural îmi spunea mereu că sunt „micuța lui parteneră” – ceva ce ar suna poate ciudat fără accentul de cowboy. Pentru mine avea sens. Iar astăzi această expresie are din nou sens, dar începând de astăzi voi fi, în mod oficial, partenera altcuiva. (…) Max Ehrich – am știut că te iubesc din clipa în care te-am cunoscut. A fost un sentiment pe care nu îl pot descrie nimănui, a fost ceva ce nu am mai simțit vreodată, dar, din fericire, tu ai simțit la fel… Nu m-am simțit niciodată atât de iubită necondiționat de cineva (în afară de părinții mei). (…) Accept onorată să îți fiu soție. Te iubesc mai mult decât pot cuvintele descrie și sunt nerăbdătoare să formez o familie cu tine. Te iubesc pentru totdeauna, iubitul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!”

Max și Demi s-au ‘dat de gol’ că au relație în luna martie, atunci când cântăreața a intervenit, accidental, într-o sesiune live pe care actorul o făcea pe Instagram.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava