Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Elton John a fost dat în judecată de fosta sa soție, Renate Blauel, după ce muzicianul a scris despre mariajul loc în autobiagrofia lui, ‘Me’. Ea cere 3 milioane de lire sterline, potrivit contactmusic.com.

Elton, în vârstă de 73 de ani, s-a căsătorit cu inginerul de sunet Renate Blauel în Sydney, Australia, în 1984, iar în 1988 a dezvăluit că e gay – după ce au divorțat.

Potrivit ziarului The Sun, Renate l-a dat în judecată pe muzician, pentru că acesta a scris despre mariajul lor în autobiografia lui, lucru ce contravine unei înțelegeri pe care cei doi ar fi semnat-o după despărțire.

O sursă a spus, potrivit contactmusic.com: „Elton este șocat și dezamăgit de ceea ce susține Renate, mai ales că ea este singura persoană pe care el a lăudat-o în public. Mereu a avut o relație frumoasă cu Renate, a respectat-o enorm și niciodată nu a spus nimic compromițător despre mariajul lor. El speră că ea își va reveni și își va retrage acuzațiile.”

În actele depuse la tribunal se arată, potrivit sursei citate, că Elton ar fi fost de acord să renunțe la câteva pasaje din carte înainte ca aceasta să fie publicată, în octombrie 2019.

Elton s-a căsătorit cu David Furnish în decembrie 2014, la nouă ani de la cununia civilă. Cei doi au doi copii împreună. Muzicianul a spus, într-un interviu anterior, că orientarea sa sexuală i-a cauzat „tristețe” lui Renee. „În urmă cu mulți ani, am ales Australia pentru a mă căsători cu o femeie minunată, pentru care am doar dragoste și admirație. Mi-am dorit din tot sufletul să fiu un soț bun, dar negam cine sunt cu adevărat, lucru care i-a adus soției mele tristețe, iar mie un sentiment de vină și regret. Pentru a merita dragostea cuiva, trebuie să fii suficient de curajos și limpede să te vezi așa cum ești, să fii corect față de tine și de partenerul tău. ”, a spus Elton John, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava