Concert pascal
MOPAN Suceava

Profesorul Ovidiu Milici, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Suceava a demisionat din partid. Milici şi-a anunţat demisia prin intermediul unui comunicat de presă în care arată că gestul său a fost cauzat de preşedintele organizaţiei judeţene Corneliu Popovici. «Mai bine de doi ani si jumatate am depus eforturi considerabile  pentru ca acest partid sa capete substanta si sa conteze pe harta politica a jud. Suceava. Desi era un partid neatractiv si nefrecventabil din punct de vedere politic iar in momentul inscrierii mele nu depasea cu mult 10 membri, am avut incredere in Corneliu Popovici si  am pornit la constructia acestui partid, plecand de la doua principii convenite cu acesta: transparenta in luarea deciziei si respect », spune Milici.

Acesta a lăsat să se înţeleagă că lui Popovici i s-a urcat la cap faptul că Mişcarea Populară ar obţine la Suceava un scor electoral cu mult peste 5% ceea ce i-a schimbat total comportamentul. «Treptat cu mari eforturi din partea mea si a oamenilor  care au venit in acest partid odata cu mine sau pe parcurs, astazi, se pare ca Mişcarea Populară Suceava ar obtine un scor electoral in preajma pragului de 5%. Ei bine , presupusa depasire a acestui prag  electoral a avut efecte vizibile in comportamentul lui Popovici Corneliu fata de persoana mea si  fata de poziţia mea in partid. Astfel, au aparut tot felul de sicane si tot felul de baliverne cusute cu ata alba inventate de Popovici si gasculita personala creata de acesta, cu scopul vadit de a crea culoare pentru “preferatii” si “preferatele” sale. Nu o sa mai continui. O sa ma opresc aici pentru ca nu vreau sa intru intr-o zona joasa a can-can-ului politic atat de indragita de Corneliu Popovici si “febletile” domniei sale », a relatat Ovidiu Milici. El a spus că iniţial chiar a crezut ca se poate genera o miscare politica care poate produce proiecte si solutii de care sucevenii au atata nevoie însă s-a inselat. « Este sub demnitatea mea de om si de profesor sa fiu personaj intr-o schita regizata prost de “liderul” Mişcării Populare Suceava », a concluzionat Ovidiu Milici.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, acesta a declarat că nu vrea să comenteze comunicatul de presă „semnat cu titlul de profesor Ovidiu Milici”, şi i-a urat acestuia succes pe calea politică „pe care de mult o avea în gând”. „Mişcarea Populară Suceava este o formaţiune de echipă, iar respectul faţă de colegi este primordial. De asemenea, formaţiunea pe care eu o conduc funcţionează numai şi numai după statutul partidului, iar deciziile, spre deosebire de alte partide, se iau doar în forurile statutare”, a arătat Popovici. El a ţinut să precizeze că în realitate, demisia lui Ovidiu Milici este înregistrată pe 3 martie a.c., şi nu pe 10 martie aşa cum afirmă acesta. Corneliu Popovici a declarat că după această demisie a constatat că Ovidiu Milici nu a reuşit să se integreze în echipa Mişcării Populare, aşa cum au făcut-o ceilalţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava