Concert pascal
MOPAN Suceava

Denise Rifai, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, duce o viață de regină.

Despre Denise Rifai știm că este pasionată jurnalism, haine, dar și de mașini scumpe. Acest lucru s-a demonstrat, recent, când paparazii Click! au surprins-o pe vedeta TV la volanul unui bolid de lux, atent îmbrăcată și accesortizată.

Prezentatoarea Kanal D conduce o mașină în valoarea de 100.000 de euro și poartă un ceas a cărui valoare ajunge 20.000, semn că nu o duce deloc rău financiar. Acest lucru este și normal la cât muncește, ar spune unii.

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări. Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. (…) Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică, o tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu. Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva dacă el te vede la fel, dacă mirosul e același, dacă imaginea este aceeași”, a declarat Denise Rifai, potrivit click.ro.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-viata-de-regina-duce-denise-rifai-conduce-un-634596.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava