MOPAN Suceava

Deputatul PNL din zona de munte a județului Suceava, Dumitru Pardău, a anunțat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă că a luat decizia de a nu mai candida la alegerile parlamentare din luna decembrie 2016. Dumitru Pardău a declarat că îl onoreaza faptul că a fost nominalizat pentru a ocupa primul loc pe lista PNL Siceava pentru Senat, nominalizare făcută de conducerea liberalilor suceveni. Pardău a spus că o serie de probleme personale, dar și faptul că este adeptul total al schimbării clasei politice l-au determinat să ia decizia de a nu mai candida pentru un post de parlamentar. „Mulțumesc conducerii PNL Suceava pentru încrederea care mi-au acordat-o și în același timp colegilor PNL din județ a căror sprijin l-am simțit în această perioadă.
Probleme personale precum și faptul că sunt adeptul total al împrospătării clasei politice m-au făcut să iau decizia de a nu mai candida. In perioada cât am activat ca parlamentar vă asigur că întotdeauna am făcut tot ce a ținut de mine pentru a reprezenta cu cinste locuitorii Județului Suceava în Parlamentul României”, a spus Pardău. El a adăugat că își dorește ca gestul său să fie înterpretat ca unul sincer, realist dar și ca unul în care îmi pun mari speranțe. Dumitru Pardău consideră că în mod clar clasa politică trebuie reformată, și a adăugat că speră din toată inima ca toate partidele din Județul Suceava să nominalizeze oameni potriviți, care să cunoască problemele locuitorilor județului și pentru care calitatea de parlamentar să reprezinte supremul în ceea ce pot deveni în viață.
„Vreau să mulțumesc colegilor primari cu care am lucrat în cei 12 ani, oameni deosebiți de la care am avut multe de învățat. Mulțumesc colegilor parlamentari din cele 3 mandate, împreună cu care am încercat să sprijinim cât mai mult Județul Suceava.
Mulțumesc colegilor de partid din toate localitățile, oameni responsabili, serioși cu care a fost o plăcere să lucrez. În mod deosebit vreau să mulțumesc locuitorilor Județului Suceava și în mod special celor din zona de munte, iar în aceste ultime două mandate celor din Colegiul 9, Vatra Dornei, Dorna Candrenilor, Coșna, Poiana Ștampei, Dorna Arini, Crucea, Broșteni, Panaci, Șaru Dornei, Iacobeni, Ciocănești, Cîrlibaba, Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița, Breaza, Moldovița, Pojorâta, Stulpicani, Ostra. Fără oameni, în politică nu reprezinți nimic, iar eu am avut privilegiul de a fi sprijinit într-un procent mare de locuitorii din zonă. Le mulțumesc ori de câte ori am ocazia, dar astăzi o fac public”, a spus deputatul PNL de Suceava. El a adăugat că rămâne un om de dreapta și că va rămâne în continuare în echipa PNL Suceava, exprimându-și speranța ca în România clasa politică va fi mai aproape de oameni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava