Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul sucevean al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), Vlad – Piedone Popescu, anunță continuarea campaniei de strângere de semnături pentru inițiativa legislativă privind confiscarea averilor ilicite.

„Filialele PUSL din București, Iași, Bihor și Argeș organizează în acest weekend acțiuni de strângere de semnături în majoritatea orașelor din aceste județe, iar cei care susțin această inițiativă sunt așteptați să semneze.

De altfel, PUSL îi invită pe toți românii care își doresc să vadă averile colosale nejustificate confiscate, să semneze pentru susținerea acestei inițiative, la toate sediile PUSL din țară”, a spus deputatul sucevean. El a arătat că acest proiect de lege susținut de PUSL reprezintă răspunsul pentru românii cinstiți, care și-au plătit mereu taxele și impozitele la stat, în timp ce alții au acumulat averi pe care nu le pot justifica și niciodată nu au fost trași la răspundere pentru acest lucru. „Propunerea legislativă este ca sumele obținute ilegal să fie confiscate și să ajungă la bugetul de stat. Prin susținerea acestui proiect, PUSL arată că „Fapte, nu vorbe!” este mai mult decât o deviză, este crezul tuturor umaniștilor”, a arătat Vlad Piedone Popescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava