Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Cu toții iubim confortul, mai ales atunci când suntem acasă, iar tendința de a purta haine lejere este evidentă. De cele mai multe ori, însă, acestea nu reprezintă un avantaj pentru look-ul nostru, mai ales atunci când suntem în cuplu. Multe femei, odată ce au ajuns la un anumit nivel de intimitate cu partenerul, uită să se ocupe de imaginea de acasă, iar acest lucru are doar consecințe negative. Totuși, cu puțină atenție la garderoba de casă, poți să ai o imagine plăcută și să te simți confortabil, în același timp.

Am pregătit o listă cu lucruri pe care să le porți și piese pe care să le eviți, când ești în confortul propriei locuințe.

Top 5 lucruri de purtat acasă pentru un look seducător

Pijamaua din satin. Renunță la pijamalele din bumbac sau fleece, chiar dacă îți plac foarte mult, și alege unele din satin. Fie că optezi pentru un model cu pantaloni lungi sau pentru cele cu șort și maiou, pijamalele di mătase sau satin îți dau un aer sexy și rafinat în dormitor.

Papucii pufoși. Uită de papucii din cauciuc sau de cei butucănoși, și alege o pereche de papuci de casa pufoși, într-o nuanță elegantă, precum negru, ivoar sau tonuri pastel. Aceștia vor arăta bine atât cu pijamaua din mătase, cât și cu alte piese vestimentare de interior.

Halatul din mătase. O piesă extrem de lejeră și de utilă, halatul este adesea folosit în ținuta de casă. Însă în nici un caz nu alege unul din bumbac sau pufos și nu purta niciodată halatul peste alte haine. Optează pentru un model din mătase, uni sau cu un imprimeu abstract, care îți va da o notă de eleganță.

Treningul din catifea. Extrem de lejer, dar în același timp foarte elegant, un trening din catifea, într-o nuanță intensă precum bordo, verde smarald, bleumarin, negru sau mov prună este ideal ca ținută de casă.

Rochia din bumbac. Un articol vestimentar care pune în valoare feminitatea, rochia poate fi integrată și în ținuta de casă. Alege un model din bumbac, cu un imprimeu minimalist sau cu mesaje, într-o croială simplă, pe corp, și de lungime medie.

Dacă toate aceste piese sunt menite să te facă să fii atrăgătoare în fiecare clipă, există și câteva piese care au efectul opus.

Printre acestea se numără pijamalele din finet, care îți distrug orice accent de feminitate. De asemenea, tricourile oversize, care ascund formele și îți dau atât de mult volum încât vei părea că ai acumulat multe kilograme. Pantalonii de trening sau cei stil șalvari sunt și ei de evitat pentru că îți vor da un aspect neîngrijit.

Dacă ții la imaginea ta și vrei ca relația de cuplu să nu fie influențată de vestimentația de casă, urmează cele câteva idei de stil și vei fi în siguranță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava