Concert pascal
MOPAN Suceava

52 de participanți la evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” au contribuit cu minim 25 lei în cadrul Campaniei ”Brâncuși este al meu”, aceștia urmând să primească un kit de participant compus dintr-un calendar 2017, o cană personalizată și suport de cană. Kit-ul de participant este oferit de către compania Pandora Prod Focșani care, prin acest gest, a dorit să susțină Campania ”Brâncuși este al meu”.

La cea de-a doua ediție a evenimentului ”Mausolee pe bicicletă” s-au înscris un număr de 82 de cicliști: 56 din județul Vrancea, 18 din județul Galați, 3 din județul Bacău, 2 din București, un participant din județul Suceava și un participant din județul Iași. Unul dintre participanți este de naționalitate turcă.
”Mausolee pe bicicletă” a devenit un eveniment cultural regional, atractiv pentru pasionații de ciclism, iar demersul de susținere a Campaniei ”Brâncuși este al meu” este, din perspectiva Direcției Județene de Cultură Vrancea, un succes la nivel local.

Cea de-a doua ediție a evenimentului ”Mausolee pe bicicletă” este organizată pe 17 septembrie 2016 cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului și își propune să popularizeze în rândul comunității de bicicliști din România mausoleele eroilor neamului din județul Vrancea și patrimoniul imaterial local din comuna Soveja.

Evenimentul este organizat de către Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea, în colaborare cu Asociația ”VeloPower”, Consiliul Județean Vrancea și Primăria Municipiului Focșani.

Sâmbătă, pe data de 17 septembrie, cu începere de la ora 8:30, la Mausoleul Eroilor Mărășești, participanții vor putea servi o cafea după care la ora 9:00 se va pleca pe traseul ”Mausolee pe bicicletă”. Pe traseul de 120 km dus-intors se vor face pauze de hidratare, participanții urmând să primească gratuit fructe, apă și câte un baton de ciocolată. Estimăm ca la ora 13:00 participanții să ajungă la Mausoleul Eroilor Soveja unde bicicliștii vor fi întâmpinați de artiștii de la Ansamblul ”Țara Vrancei”, care vor susține un mic spectacol artistic cu cântece culese din folclorul local.

Toți participanții vor avea șansa să guste nu doar din autenticitatea folclorică locală dar și din produsele gastronomice gătite de localnici, în cadrul unei șezători. De asemenea, la Soveja participanții vor putea admira și o colecție traditional-fusion fashion realizată de către un designer local.

La ora 14:00 se va pleca spre Mausoleul Eroilor Mărășești unde estimăm să ajungem la ora 18:00. La ora 19:00 toți participanții sunt invitați să primească diplome și materiale de promovare la Statuia Independenței din Municipiul Focșani.

Partenerul media principal al evenimentului ”Mausolee pe bicicletă” este Agenția Națională de Presă ”Agerpres”.

Desfășurarea turului ciclist ”Mausolee pe bicicletă 2016”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava