Concert pascal
MOPAN Suceava

Colecțiile Andreea Dogaru, designer român al noului val, au fost lăudate la festivalul internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015! Mai mult, românca Andreea Dogaru a fost comparată cu renumitul designer Alexander McQueen, grație colecției Lilith, prezentată în cadrul festivalului.


Andreea Dogaru a surprins pe cei prezenți de la Strasbourg Fashion Days 2015 cu cea mai nouă colecție a sa: Lilith. Rochiile gotice au atras atenția iubitorilor de modă, care au aplaudat fiecare creație din colecție!

„Strasbourg Fashion Days 2015 a fost un succes și mă onorează comparația cu incredibilul designer Alexander McQueen. Mă bucur că cea mai nouă colecție a mea, Lilith, una dintre cele mai provocatoare de până acum, a impresionat persoane iconice din industrie,” a declarat Andreea Dogaru.


Strasbourg Fashion Days este un festival internațional dedicat designerilor din întreaga lume. Evenimentul este, totodată, și unul dintre evenimentele europene must-see iar ediția din acest an propune o temă încântătoare: Fashion Love & Peace.

Despre Andreea Dogaru
Andreea Dogaru este unul dintre designerii români cu potențial internațional care a intrat în industria modei în anul 2010. La scurt timp după la lansarea primei colecții, în 2011, Andreea a primit distincțiile „Designerul anului în România” și „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit și premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român” iar în 2014 a fost desemnată din nou ca fiind „Designerul anului”.
De-a lungul timpului, personalități precum Teo Trandafir, Adelina Pestrițu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, dar și artiști internaționali precum actrițele Erika Eleniak și Michelle Rodriguez au îmbrăcat haine realizate de  Andreea Dogaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava