Concert pascal
MOPAN Suceava

Zeci de jurnaliști s-au adunat vineri seara (30 octombrie) în zona clubului Colectiv din București. Reporteri și cameramanii lor s-au deplasat la locul tragediei pentru a transmite primele imagini și informații despre incendiul izbucnit în local, potrivit click.ro.

Acesta este și cazul cameramanului Ionescu Mario. Acesta a fost solicitat de colega lui să meargă la fața locului pentru a realiza un material despre tragedie. Ulterior, cele trăite de caman la fața locului au fost relatate pe o rețea socială. „Acum, la peste 35 de ore de la momentul în care colega mea reporteră m-a sunat agitată, aproape plângând, că arde un club din incinta fostei fabrici Pionierul, după doar câteva ore de somn, simt nevoia să povestesc ce am trăit în noaptea de 30 octombrie! Am ajuns în jur de 22.37 de minute, odată cu mașina de pompieri și două ambulanțe, mai erau una sau două la fața locului, dar «gemeau» de trupuri arse. În cea din fața maternității Bucur, și prima victimă de care am dat cu ochii, era amicul și colegul Ștefan Dan! Era ars pe mâini, pe piept, pe gât, pe față (ceea ce părea o fostă barbă era o urmă de păr ars)! Am întrebat «cum ești?», răspunsul lui a fost primul șoc: «Eu sunt ok, îmi revin, dar Teo nu știu dacă scapă, fierbea pielea pe ea», am avut un moment în care m-am pierdut… «Teo, fierbea pielea pe ea» îmi răsuna ca un tunet în urechi!”, a scris Mario Ionesco pe profilul personal de pe o rețea socială, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și întreg mesajul scris de Mario Ionesco pe Facebook, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/marturia-soc-unui-cameraman-despot-era-ars-cara-un-tanar-ars

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava