Concert pascal
MOPAN Suceava

Sănătate și noroc unui jucător emblematic al Suceveni, Radu Gălățeanu, la împlinirea vârstei de 70 de ani

Suceava a avut în trecut echipe grozave și jucători valoroși și de caracter. Din păcate, anii au trecut peste mulți dintre ei, iar alții ne-au părăsit prematur. Pentru a le cinsti memoria, dar și pentru a-i omagia pe cei care mai sunt printre noi ne vom aduce aminte azi și-l vom felicita pe Radu Gălățeanu la împlinirea vârstei de 70 de ani.

Extremă dreaptă de viteză și inspirație, ”bicicleta”, cum îi mai spuneau colegii de echipă a fost un jucător de mare calibru care a evoluat la CS Gura Humorului, Chimia și CSM Suceava și Poli Iași. Pentru că era un tip deosebit, colegii săi care mai sunt în Suceava îi urează La Mulți Ani și Sănătate! Există și o legend simpatică vizavi de Radu Gălățeanu. După cum veți vedea din fotografii, jucătorul sucevean a avut o podoabă capilară de nădejde. Se spune că puțina calviție s-a activat pe vremuri din cauza regretatului portar Eugen Petcu ale cărui degajări învârtite l-au exasperate pe Radu Gălățeanu.

Am ținut să-l omagiem pe fostul jucător al Sucevei în dorința de a le aminti celor tineri că pe ”Areni” au evoluat fotbaliști cu F mare. Ne cerem scuze că nu-i recunoaștem pe toți cei din cele trei fotografii pe care le atașăm, dar suntem siguri că microbiștii suceveni vor avea plăcerea să-i revadă pe Gheghi, Danileț, Teodosiu, Selimessy, Petcu, Iosub, Căldăruș, Boghiu, Gabi Nicola, Buzoianu, Doru Pantelimon și arbitrul Gică Arhire. Mare parte dintre ei nu mai sunt printre noi și le simțim lipsa și sper ca sucevenii să-i aprecieze pe cei care mai sunt.

Despre amintiri, tot cu microbiștii suceveni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava