Concert pascal
MOPAN Suceava

Au adus zâmbetul pe chipul a zeci de milioane de oameni de-a lugul lumii, însă, în final, destinul lor a fost unul tragic. Laurel și Hardy, cunoscuți în țara noastră drept Stan și Bran, au devenit o echipă în 1927, iar de atunci s-au transformat în cei mai mari comedianți din Epoca de Aur a Hollywoodului, notează click.ro.

Primul scurtmetraj în care cei doi au apărut împreună, „Putting pants on Phillip”, a fost mut, iar o carieră legendară s-a născut în urma acestei colaborări. Potrivit celor de la adevarul.ro, cei doi au jucat împreună în 23 de filme, 32 de filme mute, cât și 40 de scurtmetraje și producții.

Se pare că viața personală a celor doi era una haotică, iar ambii fumau mult, iar mai multe iubite, căsnicii, cât și probleme cu alcoolul au dominat anii de activitate ai celor doi. Unul dintre ultimele momente în care cei doi au interacționat cu fanii a fost în 1953, în timpul unui turneu în Irlanda.

Din păcate, peste un an, Oliver Hardy (Bran) a suferit un atac de cord, iar în anii următori, actorul a slăbit extrem de mult. Din păcate, pierderea în greutate se datora unui diagnostic de cancer, iar în 1957, Hardy a murit din cauza unei tromboze celebrale. Din păcate, partenerul său nu a putut ajunge la înmormântare, tot din cauză că era extrem de bolnav.

Laurel nu și-a revenit niciodată după moartea prietenului săi și a refuzat să mai urce pe scenă, sau să joace în alt film, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/destinul-tragic-al-marilor-comedianti-stan-si-2324062.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava