Concert pascal
MOPAN Suceava

Click! îţi prezintă detalii din culisele concertului rock al anului din România. Guns N’ Roses va urca, în data de 16 iulie, pe scena de la Arena Naţională, în formula care a consacrat trupa în anii ’80-’90 şi a produs hiturile „Sweet Child O’ Mine”, „Patience”, „November Rain” sau „Knockin’ On Heaven’s Door”.

Axl Rose (61 de ani) – pe numele real William Bruce Rose Jr., Slash (57 de ani) – pe numele real Saul Hudson şi Duff (59 de ani) – pe numele real Michael Andrew McKagan au îngropat securea războiului în 2016, când au pornit un turneu mondial. Periplul lor prin lume a fost oprit de pandemie, dar recent a fost reluat, iar Bucureştiul este inclus în program.

Formaţia va concerta pentru prima oară la noi în ţară, în formula care a consacrat-o, iar evenimentul, care este considerat cel mai important concert rock al anului, va avea loc duminică, 16 iulie, la Arena Naţională. Componenţa trupei pentru turneul european din 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer şi Melissa Reese.

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses + Phil Campbell and the Bastard Sons de la Arena Națională pot fi achiziționate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum și din rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/detalii-din-culisele-celui-mai-asteptat-concert-2278048.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava