Concert pascal
MOPAN Suceava

Realizare extraordinară: 436 de copii cu vârste cuprinse între 7-12 ani au susținut un examen Cambridge English Young Learners în cadrul sesiunii organizate astăzi, 23 iunie, la centrul autorizat de examinare Twinkle Star

Dintre aceștia, 43,8% sunt de nivel Pre A1 Starters (7-8 ani), acesta fiind primul examen Cambridge English din viața lor, urmați ca pondere de A2 Flyers, cu 34,17% și A1 Movers, cu un procent de 21,55% din totalul de candidați.

“Într-un eveniment remarcabil, 436 de copii s-au înscris și au susținut examenul Cambridge English Young Learners la nivelurile Starters, Movers și Flyers. Această impresionantă realizare merită să fie recunoscută, reflectând eforturile și angajamentul atât al copiilor, cât și al profesorilor și părinților lor. Pentru acești copii drumul spre succes în ceea ce privește testele Cambridge English Young Learners a fost plin de perseverență și dedicare, pentru dobândirea unor competențe solide în limba engleză care le poate deschide noi oportunități și orizonturi”, a precizat Ruxandra Rață-Bucevschi, manager & founder Twinkle Star, centru autorizat de examinare Cambridge English RO068.

Fiecare nivel de examen Young Learners evaluează abilitățile de ascultare, vorbire, citire și scriere ale copiilor în limba engleză. La examenul Pre A1 Starters durata probelor este de 20 minute, la nivel A2 Flyers proba de scriere și citire este de 40 de minute. Listening-ul durează la toate nivelurile 20-25 minute. Dacă probele scrise se susțin în colectiv, la proba de conversație candidații intră la examen individual, iar pe baza imaginilor dovedesc abilitățile de comunicare, durata probei fiind de 5-9 minute.

Trecerea cu succes prin aceste niveluri de examinare indică o dezvoltare constantă a competențelor de limbă engleză a copiilor, iar reușita celor 436 de copii nu ar fi fost posibilă fără sprijinul și îndrumarea educațională oferite de profesori și părinți. Profesorii au avut un rol crucial în pregătirea copiilor, îndrumându-i și oferindu-le resursele necesare pentru a-și dezvolta abilitățile lingvistice. Durata cursurilor de pregătire la Centrul Lingvistic Twinkle Star la nivel Young Learners este între 1 și 2 ani, în funcție de nivel – www.twinklestar.ro/cursuri-engleza.

În ziua examenului copiii au fost relaxați și au abordat cu încredere probele. “A fost ușor, având în vedere că am repetat și a fost asemănător cu ce am lucrat la simulări”, a precizat după examen unul dintre candidații în vârstă de doar 7 ani.

Părinții, la rândul lor, au fost alături de copii în fiecare etapă, încurajându-i și susținându-i să depășească provocările și să își îmbunătățească performanța.

Cambridge English Young Learners reprezintă o modalitate standardizată de evaluare a abilităților lingvistice ale copiilor în limba engleză. Aceste teste nu numai că oferă o măsurătoare obiectivă a progresului individual, dar și recompensează eforturile depuse de copii. Certificatul obținut la finalul examenului atestă competențele lingvistice ale copiilor și le conferă încredere în abilitățile lor.

“Twinkle Star are anual mii de candidați la examene, însă aceasta este prima sesiune cu peste 400 copii într-o singură zi, ceea ce ne face să credem că există o preocupare constantă legată de viitorul copiilor iar părinții au înțeles sistemul “pas cu pas” care presupune trecerea prin toate etapele încât informațiile să fie sedimentate”, a precizat Laura Cozma, consultant pentru examene Cambridge English.

Testele vor fi transmise imediat spre corectare către reprezentanții Cambridge University Press & Assessment. Rezultatele vor fi disponibile în aproximativ 5 săptămâni, iar după alte 3 săptămâni candidații vor avea și diplomele. Următoarea sesiune de examene Cambridge English pentru Young Learners are loc în luna august: https://examenecambridge.ro/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava