Concert pascal
MOPAN Suceava

Legendara trupă rock Guns N’ Roses concertează la București pe data de 16 iulie în acest an! Spre bucuria fanilor, artiștii vor urca pe scena de la Național Arena în formula care îi include pe pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan, făcând din eveniment unul de neratat, informează click.ro.

Cu ocazia turneului „We’re F’N’ Back!”, formația americană va bifa și România pe lista concertelor. Potrivit Infomusic.ro membrii trupei și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul „Use Your Illusion Tour” (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat in clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie.

Etapa europeană a turneului a fost întrerupta în 2020 din cauza pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe. Anul acesta, formația continuă călătoria muzicală ajunge la București pentru concertul rock al anului! Componenta trupei pentru turneul 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese, potrivit aceleași surse.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/formatia-guns-n-roses-vine-la-bucuresti-unde-o-2244298.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava