Concert pascal
MOPAN Suceava

Nick Rădoi a fost diagnosticat cu cancer de colon, vara trecută. Milionarul, stabilit în SUA, se află acum în recuperare, însă a mărturisit că și-a făcut testamentul. Click! a aflat cine îi va moșteni averea de 30 de milioane de dolari.

Milionarul Nick Rădoi (63 de ani) a fost diagnosticat cu cancer de colon, în vara anului trecut. Medicii din Mexic i-au descoperit atunci lui Rădoi o tumoră de 9 cm, chiar în timpul unei banale operații de apendicită.

Au urmat alte patru operații complexe în America și ședințe lungi de chimioterapie. Nu mai puțin de șase luni a stat milionarul prin spitale, timp în care boala l-a slăbit cu nu mai puțin de 40 de kilograme. În prezent, Rădoi mai are de făcut o serie de ședințe de chimioterapie și spune că a învins cancerul.

Atunci când a primit diagnosticul de cancer, Nick Rădoi spune că a văzut moartea cu ochii. În acel moment, viața i s-a schimbat la 180 de grade. Nick s-a aflat la limita dintre viață și moarte, ceea ce l-a făcut să conștientizeze că sănătatea este mai importantă decât toți banii din lume. Posesor al unei averi de 30 de milioane de dolari, milionarul a mărturisit că are testamentul deja făcut, însă acesta este unul privat, omul de afaceri nedorind să facă publice prea multe detalii în acest sens.

„Testamentul meu e făcut, e privat, făcut așa cum trebuie să fie! Sunt foarte fericit să am casa plină de nepoţi. Îi iubesc ca pe ochii din cap şi, bineînţeles că tot ce am eu nu se pune problema să las altcuiva, decât lor”, a spus Nick Rădoi, pentru Click!, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/diagnosticat-cu-cancer-nick-radoi-si-a-facut-2352039.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava